A Csolnokról származó Jurásek tesókról legutóbb egy hónapja írtunk. Akkor az egykori Stainless Steel zenekar Wigant című első nagylemezének 20. évfordulója volt az apropó, hiszen a csapat elkészítette az album Farewell című dalának új változatát. A felvételen narrátorként Trent Willmon, amerikai countryénekes működött közre.

A csolnoki Stainless Steelt a ’90-es évek második felének underground heavy metal felívelése hozta fel, a Wigant az első nagylemezük volt 2000-ben, amelyet később még két soralbum követett, a 2002-es Red Heat Within és a 2007-es The Plague. A zenekar nem sokkal utóbbi után állt le.

Jurásek Dani a napokban újabb levelet jutatott el szerkesztőségünkbe, melyben felhívja figyelmünket Balázs testvérével (volt Demonlord-énekes) működtetett projektjük, a Lucky Gentlemen új klipjére. Dani azt is kiemelte, hogy a dal jól illik a Rockvilág profiljához, ugyanis egy Eagles-nótát énekelnek. Íme a tényleg klassz dal és köszönjük Dani!

Minden út Csolnokra vezet 🙂

A Lucky Gentlemen együttes az amerikai Eagles zenekar lendületes dalát énekli. A vidám videóklipet szülőfalunkban, Csolnokon forgattuk, küldjük szeretettel a falu lakóinak és mindenkinek, aki szereti a stílust vagy bennünket. 🙂  Ha tehetitek, látogassatok el e csodálatos településre, mely Budapesttől 40 km-re, a Keleti-Gerecse festői völgyében található. Számos túralehetőség, látnivaló és program vár Titeket Csolnokon és környékén. További információk:

http://csolnok.hu/ http://luckygentlemen.hu/