A Jizzy Pearl énekes vezette, legendás Love/Hate együttes a Golden Robot Records kiadóval kötött új lemezszerződést. A hollywoodi rock-ikon, Jizzy Pearl a hírek szerint 2020 második felében adja ki a Love/Hate új albumát. Az új lemezszerződést azt követően kötötték meg, hogy Jizzy és banda a klasszikus ‘Blackout in the Red Room’ album 30. évfordulója alkalmából lebonyolított egy nagyszabású észak-amerikai turnét.

A Los Angeles-i hard rock színtér egyik veterán csapata, a Love/Hate debütáló lemeze, az 1990-es Blackout In The Red Room annak idején a Billboard 154. helyén végzett. ‘Why Do You Think They Call It Dope?’ című slágerüket pedig rendszeresen játszotta az MTV. 1992-ben Wasted in America címmel jelent meg második stúdiólemezük – ennek promótálása végett Jizzy Pearl énekes saját maga vállalt több nyilvános megbotránkoztatást is. Ezek közül az egyik volt, amikor az énekes sikeresen felállított egy keresztet a Hollywood-tábla előtt, és felmászott rá. A botrányos frontember nem sokkal ezután kilépett a bandából, és csatlakozott az L.A. Guns-hoz, viszont később ismét újjáalakította a Love/Hate-et, melynek második “inkarnációja” akkor ért véget, amikor Pearl átigazolt a Ratt-hez. A Love/Hate utoljára 1999-ben adott ki lemezt, de a Let’s Eat is inkább csak egy Jizzy Pearl szólóanyag volt, majd miután a Ratt élére visszatért Stephen Pearcy, a Love/Hate is aktivizálta magát. Rendszeresen felbukkantak Európában, hol Jon E Love gitáros sorakozott fel Jizzy mellé, hol a másik két tag, a basszer Skid és a dobos Joey Gold.

Némi szünetet követően újra mozgásba lendültek, de túlzás lenne azt állítani, hogy a Love/Hate visszatért, mert a 2014. január 13-án megjelent Crucified albumon csupán Jizzy Pearl énekes szerepel a régi formációból. Ez pedig rendesen kiakasztotta az ex-gitáros Jon E Love-ot, aki a Facebookon küldte el melegebb éghajlatra a frontembert és azt is hozzátette, hogy ezt nem hagyja annyiban, be fogja perelni Pearl-t, ha valóban Love/Hate néven jelenteti meg a lemezt. Úgy látszik, hogy a perrel való fenyegetőzés megtette a hatását, ugyanis kiderült, hogy a Crucified valójában nem nagylemez lett, csupán egy hat dalt tartalmazó EP, emellett Jizzy Pearl úgy döntött, hogy 2014 márciusában a Love/Hate még lenyomja a meghirdetett brit turnét, utána azonban feloszlatta a csapatot, mert szerinte sem mentálisan, sem anyagilag nem éri meg vitatkozni a régi zenésztársakkal.

Jizzy Pearl ezt követően már a Quiet Riot dolgaira koncentrált, mivel ott is megfordult egy darabig (mindemellett pedig egy rövid ideig frontembere volt a Steven Adler-féle Adler’s Appetite-nak), All You Need Is Soul címmel 2018. május 11-ém azonban már egy új szólólemezzel örvendeztette meg a kitartó híveit.