Idén kereken 50 éves a Led Zeppelin, Jimmy Page gitáros pedig úgy gondolja, hogy méltóképpen meg kellene ezt ünnepelni, ezért aztán folytatódnak az újrakiadások, vagy a fiók mélyéről előkotort és feltunningolt koncertfelvételek kiadása. A legutóbbi Led Zeppelin-újrakiadásroham egyébként 2015-ben ért véget. Akkor minden egyes stúdióalbumot piacra dobtak megint soha nem hallott bónuszokkal. Szeptember 7-én az 1976-os The Song Remains The Same lesz a következő újrakiadott Led Zeppelin-klasszikus.

Az 1973. július 27-29-e között, a New York-i Madison Square Gardenben adott koncerteken készített film és soundtrackje remaszterelt hanggal kerül kiadásra, a munkálatokat pedig ezúttal is Jimmy Page irányította. A megjelenés dátumának pikantériája, hogy 1968. szeptember 7-én, tehát pontosan ötven évvel azelőtt adta első közös koncertjét a csapat, igaz, még The New Yardbirds néven.

Az újra piacra bocsájtott The Song Remains The Same a szokásos formátumokban és kiegészítésekkel érkezik: CD, vinyl, DVD és Blu-ray egyaránt készül, és persze digitális kiadás is lesz, akinek pedig az összes verziót szeretné begyűjteni, annak ott lesz a super deluxe box set. A videóanyagok ráadásul eddig nem látott érdekességekkel bővülnek: a Celebration Day, az Over The Hills And Far Away, a Misty Mountain Hop és a The Ocean a film eredeti változatában nem szerepelt.