Game Over címen 2021. október 22-én jelent meg a legfrissebb U.D.O. nagylemez. A kultikus Accept egykori énekese, Udo Dirkschneider zenekara a tervek szerint március 23-án a Barba negra színpadán mutatta volna be a lemezt, ám hiába oldották fel Magyarországon a korlátozásokat, ez nincs így Európa minden országában, ezért az U.D.O. turné halasztásra kényszerül.

A zenekar 2022 őszén európai turnén mutatja be új lemezét, a Game Over-t, több előzenekar kíséretében. Budapesten november 15-én lépnek fel a Barba Negra színpadán. Jegyek már kaphatók, illetve a korábbi időpontokra megvásároltak természetesen érvényben maradnak!

A koncert Facebook oldala
Az U.D.O. az orosz-ukrán háború kitörése után az első lemezük slágerével, a They Want War című dallal tiltakozott az agresszió ellen, és egyben lemondta a háborús övezetbe szervezett turnéját:

„Megdöbbenve és megtört szívvel látjuk az Ukrajnában zajló eseményeket. A háború soha nem volt és soha nem is lesz megoldás! Annyi csodálatos és békésen lezajlott turnén vagyunk túl fantasztikus rajongóinkkal együtt mind Ukrajnában, mind Oroszországban. Minden gondolatunk és együttérzésünk az ártatlan embereké, akik szenvednek ettől az agressziótól. Maradjatok erősek! Nagyon elszomorít minket, hogy a jelenlegi körülmények között nem lesz lehetséges ezekben az országokban turnézni.”