Igazi metalzúzdára számíthatnak azok, akik június elsején, azaz most szombaton a várpalotai Alagsort választják buli helyszínnek. Fehérvárról érkezik a darkmetalban utazó Subcortic és Veszprémből csatlakozik hozzájuk a magukat csak motscharmetalnak aposztrofáló Éjfény.

A Subcortic bemutatkozó albuma a hónap elején jelent meg, Addicted To Darkness címmel, mely már elérhető a zenei streaming szolgáltatók ( Spotify, Deezer Google Play stb.) oldalain is. Természetesen a zenekarnál is elérhetők a fizikai példányok, így akinek a koncert után tetszett, amit hallott, ne legyen rest vásárolni a srácoktól 😉

Az Éjfény április közepén jelentkezett új dallal. A Mi, árvák Schrott Peti közreműködésével készült el, Takács Árpád a csapat frontembere így beszélt a dalról:

„Ez egy több szempontból is nagyon fontos dal, már ha lehet egyáltalán egy dalra ilyet mondani. Néhány éve nagyon mélyen voltam, semmi nem úgy ment, ahogy kellett volna, egymás érték a taposások és ha akkor nincs mellettem az a pár ember, aki akkor ott volt, ma esélyesen nem lennék itt én sem. Elsősorban nekik, róluk szól ez, de akár mindenki másnak is szólhat a felhívás!”

A koncert Facebook oldala