Pawel Maciwoda, a Scorpions basszusgitárosa nemrég bejelentette egy interjú során, hogy a banda több régi dalt is újra fog venni, melyeket az utolsó, búcsú anyaguk keretein belül adnak ki. Mint az köztudott, a banda bejelentette feloszlását azzal indokolván, hogy a csúcson szeretnék abbahagyni, ennél már csak rosszabbak lehetnének(és lássuk be, igazuk van; gondolok itt többek között olyan együttesekre mint az Iron Maiden, akiket szintén megviselt már a kor, és ez meg is látszik az új lemezeiken, melyek nyomába se érhetnek az egykori Maidennek. Ez persze nem csak rájuk igaz, ilyen a finn Stratovarius, a német Hellowen és még rengeteg másik banda is). Az együttes Magyarországot is meglátogatja a búcsúturnéja során, június 6-án a Papp László Budapest Sportarénában tartanak egy fergeteges koncertet.

Részlet a Pawellel készített interjúból:

Dzien Dobry TVN(magyarul: Jó reggelt TVN): “2010. elején bejelentettétek hogy visszavonultok. Néhány banda azért csinálja ezt hogy lázba hozzák a közönséget és így még többen menjenek el a buliaikra,. A pletykák – melyek szerint hamarosan új albumot jelentettek meg – szintén ezt támasztják alá.”

Pawel:“Igen, az albumot ősszel vesszük fel és még idén meg fog jelenni. Egy olyan lemez lesz, mely a régi Scorpions klasszikusok újra feldolgozott változatát fogja tartalmazni. Ez a terv.”

Dzien Dobry TVN:“Szóval itt a vége?”

Pawel:“Alapjában véve igen, de ahogy már mondtam a turné rengeteg időt foglal magába(1, vagy akár 2 év). Rengeteg országot akarunk meglátogatni, olyanokat is, ahol akár már többször is játszottunk.”