Az egykori The Idoru énekes, Bödecs András két éve egy új bandába kezdett a New Dead Project-ből és az Am I God-ból is ismert Czifra Mikivel. A Poison Alley néven futó projekt bemutatkozó dala, az All Gone 2015 júliusában debütált. A Poison Alley gondolata közel három éve merült fel Bödecs Andrásban (ex-The Idoru) és Czifra Mikiben (Amigod, Leander Kills), akik korábban már a New Dead Project-ben is együtt zenéltek. Ha lassan is, de csak érlelgették a közös szerzeményeket, aminek végeredménye a tavaly szeptemberben megjelent Break Away, Cast Away, Fade Away. A háromszámos EP-n basszusfronton ismét Mohácsi Matyi (ex-The Idoru, Shellbeach, GMW) közreműködött, a doboknál ezúttal Jankai Valentin (ex-Blind Myself, Leander Kills) ült.

A két főkolompos azóta sem ül a babérjain, Flowers Of Evil címmel egy új EP-vel örvendeztet meg minket a pörgős punk rock és a melodikus hardcore keverékét játszó banda. A friss kiadványon a négy új dal mellett ott van a tavalyi EP 3 tétele és a 2015-ös bemutatkozó nótájuk, az All Gone is – utóbbiak remaszterizált verzióban. Bödecs András énekes és Czifra Miklós gitáros mellett a dalokban közreműködött Mohácsi Matyi basszusgitáros (ex-The Idoru, Shell Beach, Trillion stb.), Jankai Valentin dobos (Leander Kills, ex-Blind Myself) és Kocsis Máté dobos (Ghostchant, ex-The Idoru) is. A felvételeket házilag oldották meg, az editálás és az énekfelvételek a Grenma stúdióban készültek Botlik Mátyás közreműködésével, a keverés és a maszter pedig a kecskeméti Area 51 stúdióban zajlott Kiss József felügyelete alatt.

A teljes Flowers Of Evil felkerült a világhálóra, de októberben kijön vinyl verzióban is. Lesz lemezbemutató és debütáló buli is, szeptember 22-én a Dürer Kertben, ahol a Poison Alley mellett fellép Bodor Máté csapata, az All But One, továbbá a Wishes és a Warren.

A koncert Facebook oldala