Tavaly jelent meg az In Flames tizenharmadik stúdióalbuma, az I, The Mask. Jó hír, hogy a svéd metalszíntér egyik alapzenekara hosszabb kihagyás után ismét eljut a turnén Budapestre egy önálló koncert keretében, bár a koronavírus természetesen felülírta a menetrendet. A svédek május 22-én játszottak volna a Barba Negra Trackben, de most a szervező Live Nation közleményben tudatta, hogy a dátum későbbre csúszik.

„Ezúton értesítjük a közönséget, hogy a május 22-re, a Barba Negra Trackbe tervezett In Flames-koncert későbbi időpontban kerül megrendezésre. Már dolgozunk a produkcióval a lehetséges új időponton, amelyre a megvásárolt jegyek változatlan formában érvényesek lesznek, ezért kérjük, hogy őrizzék meg a belépőiket. Köszönjük türelmüket és megértésüket!″

Az In Flames 1990-ben alakult Göteborgban, és a dallamos északi death metal egyik megteremtőjeként vált világhírűvé. 13 stúdióalbummal, számtalan sikeres világkörüli turnéval, több millió eladott lemezzel és hatalmas rajongói bázissal az In Flames megállíthatatlan erőnek bizonyult a kemény zene területén. Svédország egyik vezető metal csapata soha nem torpant meg 20 éves pályafutása során.

A kezdetek dallamos death metalja azóta egyedi hangzásvilággá fejlődött, amely lemezeiken is megmutatkozott, különösen az A Sense of Purpose’, a Sounds of a Playground Fading, a Siren Charms anyagokon, vagy legújabb albumukon, az I, The Mask-on, amelynek felvételei Los Angelesben zajlottak, a többszörös Grammy-jelölt producer, Howard Benson közreműködésével.

Az eredmény: slágerlista első hely az amerikai rock listán, valamint Svédországban és Ausztriában, és második hely Németországban. A világszerte kedvelt banda már olyan zenekarokkal turnézott, mint a Judas Priest, az Avenged Sevenfold vagy a Disturbed, miközben hatással voltak a mai népszerű rock / metal előadókra. Az In Flames egy olyan együttes, amelyre a rajongók világszerte támaszkodhatnak, és támogatja a Jesterheads tagjait, hogy éljenek az ‘In Flames We Trust’, vagyis az ‘Erős várunk nékünk az In Flames’ szerint.

Jegyek:
– 10 900 Ft – állójegy
– 14 900 Ft – VIP Terasz

– 40 800 Ft – Meet & Greet csomag

A koncert Facebook oldala