A mai A38 Hajós koncert előtt új gitárossal, valamint egy új dallal jelentkezett a Fish! zenekar. A Csipsz és kóla című felvétel audió és vizuális formában is a HammerWorld magazin oldalán debütált még december 15-én. A Csipsz és kóla címet viselő fülbemászó szerzemény a punk rock-banda jövő tavasszal érkező, Régen minden jobb volt című új lemezének az első beharangozója. A Fish! legutóbbi lemeze, a Pozitív, 2021. május 3-án jelent meg, vagyis nagyjából másfél év telt el az utolsó kiadvány óta. Időszerű volt tehát már egy új felvétel és zenekar most sem hazudtolta meg önmagát.

A dal klipje a Mad Scientist sörfőzdében forgott egy kóstolással egybekötve, és mivel a kólán meg a csipszen kívül a sör és a pizza is előkerül a szövegben, a kontextusnak sem esett bántódása.




Egyéb hírek a zenekar háza tájáról: 2022. október 20-án érkezett a hír, miszerint távozott a gitáros posztról Gajda Mátyás, akinek a helyét Szapek Gergő (Mirror) először még csak beugrósként vette át, majd annyira jól működött a kémia közte és a többiek közt, hogy permanensen is itt ragadt. Őt már amúgy a lenti klipben is láthatjuk hevesen tekerni a hangszerét.

A Fish!-t idén még egy koncerten lehet elcsípni, ez ma este lesz az A38 fedélzetén, ahova a fiúk egy hamisítatlan best of-válogatással készülnek. Az este bemelegítője a nemrég új klippel jelentkezett pécsi Vodka for Kids lesz. Jegyek már elővételben elfogytak, így garantált telt házas buli lesz.