Tiszta és őszinte zenéjével csábít szeptember 30-ra a Showbarlangba a német Final Stair. Amint színpadra lépnek, erősen emocionális és energikus kiállásuk odaszögez, földbe döngöl minden egyes nézőt. Koncertjeikkel egyedülálló energiabombaként járják a világot, őszi Európa-turnéjuk egyik állomásaként pedig hazánkba is ellátogatnak, hogy Budapesten először, nekünk is megmutassák, mit tudnak.

Vendégük a budapesti-fehérvári The Royal Freak Out lesz, akik nemrégiben megnyerték az Ígéretes Titánok tehetségkutatóját. Tökös, kemény, mégis okosan dallamos rockzenével melegítik fel az estét. Játszik majd a szintén budapesti The Trousers is, akik élőben sokszor bizonyították már, hogy tökéletesen színpadra termett rockbandáról van szó. Tavalyi nagylemezük kifejezetten dögös lett, érdemes lesz megskubizni élőben!

Két nagyon friss zenekar is fellép majd, egyikőjük a Trousers frontember testvérének csapata, a Peter Kovary & The Royal Rebels, akik nemrég hozták ki bemutatkozó kislemezüket, valamint a Forever And A Day c. dal klipjét. Rutinos rókák, meg kell hagyni. Ám még egy friss, és ezzel együtt fiatal és titokzatos banda, a The Wonderland is játszik majd, kissé más vizekről, avagy inkább az utcáról ideevezve.

Jegyek: 800 Ft elővételben,
1000 Ft a helyszínen

A budapesti koncert Facebook oldala

A Final Stair a The Royal Freak Out és a Trousers társaságában másnap a fehérvári Nyolcas Műhelyben játszik majd, oda is nézzetek be!