Jövő hét szombaton  elszabadul az őrület a Barba Negrában. A tavalyi nagy sikerű koncertje után, ismét egy Sold Outos bulit ad majd a német technometál császár Electric Callboy. A nem is olyan rég új albummal jelentkező csapat, most teljes legénységgel érkezik a fővárosba, hiszen tavaly betegség miatt egy ember hiánnyal adtak, így is remek koncertet.
Tekkno címmel megjelent lemezük szinte mindenhol a világon TOP 100-as nyitást produkált az eladási listákon, így egyáltalán nem lepődünk meg azon, hogy már bő két hónappal a buli előtt minden jegy elkelt a hazai koncertre is. Érdemes most a Húsvéti Ünnepek alatt feltölteni az energia raktárakat, mert jövő héten iszonyatos nagy átmozgató buliban lesz része azoknak akik ott lehetnek.

 

A CONCERTO Music bemutatja:
ELECTRIC CALLBOY – Tekkno Tour 2023
special guest: Blind Channel
support: Future Palace
2023. április 15., szombat, 19h
➽ HELYSZÍN // VENUE
Barba Negra Red Stage
Budapest – XXI. kerület. Szállító u. 3.
 
A KONCERTRE MINDEN JEGY ELKELT!
 
Az Electric Callboy egyike a legmenőbb modern, súlyos hangzású koncertzenekaroknak. A német csapat Európa-szerte teltházas, eszement hangulatú bulikkal hívta el magára a figyelmet, kislemezei pedig Németországban rendszeresen átütik az eladási plafont a nagy érdeklődésnek hála.
A csapat nagyon örül annak, hogy a járvány után végre újra útra kelhettek, a Hypa Hypa turné éppen most zajlik. „A fellépések színtiszta örömmel töltik el a szívünket, ezért készítünk zenét. És mivel számos koncertünkre nagyon gyorsan elkelt az összes jegy, úgy döntöttünk, hogy a következő évben ismét nekivágunk a kontinensnek ezzel az őrült show-val! Új nóták, egy teljesen új látvány és az összetéveszthetetlen TEKKNO lendület vár mindenkit.”
A zenekar 2010-ben Eskimo Callboy néven indult, és már az első években zajos sikert ért el, legyen szó elismerésekről, lemezeladásról vagy koncertekről. Két éve csatlakozott az új énekes, Nico Sallach, akivel újabb lendületet vettek: a Hypa Hypa klipjének a Youtube-on és a többi streamelő platformon több mint 60 millió megtekintése volt. A We Got The Moves című következő kislemez is nagy sláger lett, ez már a TEKKNO című új albumon is szerepel. Ezt követte a Pump It, majd a legújabb klip, a Spaceman.
A TEKKNO Tour 2023. április 15-én ér Budapestre, a Barba Negrában játszik majd az Electric Callboy, a BLIND CHANNEL és FUTURE PALACE társaságában.