Idén első alkalommal rendezi meg a Deadline fesztivált a kisfaludi Halász vendéglő területén, a Deadline zenekar, ahol már sok neves fellépő tette tiszteletét. A fesztivál fő célja évről évre megújulni, a környéken vagy akár országban található feltörekvő zenekarok megismertetése a közönséggel,  idővel akár egy-egy ismert zenekar felléptetése.Főként a feltörekvő zenekaroknak szeretne fellépési lehetőséget biztosítani a rendezvény, hogy legyen egy olyan kezdeményezés, ahol meg lehet ismerni azokat a zenekarokat, akik akár a jövő zenekarai is lehetnek. Első alkalommal három fellépő fogja biztosítani a közönségnek a felhőtlen szórakozást. A fesztivál mögött álló Deadline zenekar,  a Magnetica – Metallica tribute, és az Eve Six.

A szervezők bíznak benne, hogy sikeres lesz a rendezvény, és évről évre újra megrendezésre kerülhet az esemény, amely egyre nagyobb lesz, több fellépővel, hosszabb műsorral, és akár több napon át tartó koncertekkel örvendezteti majd meg az ide látogató közönséget!

A fesztivál 2017.06.10-én, első alkalommal ingyenes lesz a szervezők döntése alapján, a Deadline zenekar facebook oldalán lehet visszajelezést adni (IDE KATTINTVA) ,ha valaki szeretné a három zenekar társaságában tölteni az estét.

A rendezők Deadline póló megnyerésével is és apróbb ajándékokkal is csábítanak a fesztiválra. Erről többet, szintén a zenekar Facebook oldalán tudhattok meg.

Deadline:
https://www.facebook.com/dincest

Esemény:
https://www.facebook.com/events/1879522275621137