Északi melodikus metal turné érkezik Budapestre

DYNAZTY:
“A 2020-ban megjelent “The Dark Delight” albumunkkal még nem volt lehetőségünk turnézni és élőben előadni azt. Az idei év talán más lesz és van esélyünk pótolni. Ráadásul a soron következő új lemezünk, a “Final Advent” is méltó módon kerül bemutatásra. Nagyon izgatottak és eltökéltek vagyunk, hogy a turné indulásával elhozzuk nektek az abszolút a-ligás hangszeres játékunkat és a Dynazty valaha volt legjobb színpadi teljesítményét láthassátok. Alig várjuk!”

Dynazty biográfia:
A melodikus metal DYNAZTY 2020 tavaszán eddigi legsikeresebb lemezét jelentette meg THE DARK DELIGHT címmel. 30 millió online stream világszerte, előkelő toplista helyek Európában, különösen Németországban és Svájcban, 2. hely hazájukban és 3. hely a szomszédos Finnországban a fizikai eladásokat tekintve. A svédek ráadásul most újabb sebességfokozatba kapcsolnak, hiszen 2022 áprilisában európai turnéra indulnak egyrészt a THE DARK DELIGHT, másrészt a soron következő FINAL ADVENT lemez bemutatására.A 2008-ban, Stockholmban, Svédországban alakult DYNAZTY azóta 7 albumot adott ki mindössze 10 év alatt. A zenekar kezdeti időszakában érezhető 80-as évekbeli hardrock hatásoktól eltérve mára a Dynazty olyanná fejlesztette és finomította hangzását, amely egyesíti a modern metal szcénát a múlttal, valami egészen egyedit alkotva. Ma a zenekar ismert és keresett zenészekből áll, akik több szempontból is aktívak a metal színtéren.
 
SIRENIA:
“Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy áprilisban turnéra indulunk a Dynazty és a Surma társaságában. Megannyi várakozás után végre élőben is előadhatjuk a legutóbbi lemezünk dalait. Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, ahol első ízben hallhatjátok koncerten a nótákat, ráadásul egy remek turné csomagot láthattok egyben” – Morten / SIRENIA


Sirenia biográfia:
A szimfonikus metal intézmény, a Sirenia tavaly február 12-én jelentette meg tizedik studio albumát, a  Riddles, Ruins & Revelations-t a Napalm Records kiadó gondozásában. A lángelme, zenekarvezető, multi-hangszeres, zeneszerző, dalszerző és producer Morten Veland vezette kvartett korábban sem félt attól, hogy a súlyos, szimfonikus hangzást mondern hatásokkal keverje, melynek bizonyítéka a 2018-as Arcane Astral Aeons lemez is. Ezúttal
a Sirenia még egy izgalmas csavart is bevetett, hiszen a legújabb dalokat elektronikus hangulattal fűszerezte meg, persze nem szem elől tévesztve az eredeti zenei irányukat.

Surma biográfia:
A lenyűgöző modell, Viktorie Surmová által vezetett cseh metalbanda, a Surma a kortárs szcéna egyik legszárnyalóbb, legdrámaibb és legmegindítóbb szimfonikus metal bandája. Az első nemzetközi szerződést kötő cseh metal zenekar 2020 novemberében adta ki debütáló lemezét, “The Light Within”-t a Metal Blade Records gondozásában. A lemezt, melyen egyetlen pillanat sem unalmas, miközben gigantikus dalok köré fonják epikus történeteiket.

A H-MUSIC, a ROCK1 és a BARBA NEGRA bemutatja:

DYNAZTY, SIRENIA, SURMA
+ vendég
2022.04.10.Barba Negra