Ezúton értesítjük a rajongókat, hogy a Voyager zenekar sajnos a teljes őszi turnéját, így az október 8-ra tervezett budapesti koncertjét is későbbi időpontra halasztja.
Itt olvashatjátok a zenekar közleményét:
Nagy szomorúsággal jelentjük be, hogy a Voyager jelenlegi turnéját elhalasztjuk. Danny Estrin énekes-billentyűsnél rákot diagnosztizáltak és azonnali kezelésre szorul. Az új dátumokról időben értesítjük a közönséget, a jelenlegi tervek szerint 2024 októberében térünk majd vissza.”

Danny így nyilatkozott: „A múlt héten az életemet megváltoztató hírt kaptam: a rák egy olyan formáját diagnosztizálták nálam, amely azonnali kezelést igényel. Teljesen összetörtem, hogy nem tudunk fellépni a közelgő európai turnénkon, különösen ez után a hihetetlen Eurovíziós év után, amin keresztülmentünk. Szigorú orvosi utasításra nem szabad ezt félvállról venni, az egészségemet kell előtérbe helyeznem, és rendbe kell hoznom, hogy minél hamarabb újra színpadra állhassunk. Rendkívül nehéz volt meghozni ezt a döntést, de remélhetőleg mindenki meg fogja érteni.”
A rajongók eldönthetik, hogy megtartják a jegyeiket, vagy a jegyértékesítőnél kérik a visszatérítést.
Jegyterjesztő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált e-mail címen a további információkkal.