A jelenleg Európában turnézó kultikus war/black metal Black Witchery még soha nem járt Magyarország környékén sem, ezért különleges eseménynek lehetnek tanúi, akik október 31-én ellátogatnak a rendezvényre. Agresszív, pőre és barbár zenéjük a műfaj egyik legerősebbje a mai napig.

A turnéra a szintén amerikai Nyogthaeblisz kíséri őket, akik a sátáni autoriter hatalmat dicsőítő zenei káoszt már-már embertelen magasságokig fokozzák. Pusztító és könyörtelen menetelésre lehet tőlük számítani, 2017 safe-place mániájában igazi felüdülés.

A belga Possession egy fiatal zenekar, de a minőségi kiadványaik hamar az Iron Bonehead lobogója alá repítették őket. Nyers és tradicionális démoni black/death metaljuk a műfaj megszületésének időszakát idézi, a zene ősi intenzitása pedig a színpadon bontakozik ki leginkább.

A Gravecrusher már senkinek sem kell bemutatni, ők a magyar Death Metal prominens szereplőjévé váltak az utóbbi években. Kompromisszummentes és feszes old-school zenéjük méltó felvezetést ígér az estére, a készülő nagylemezükről pedig több szám is hallható lesz.

Az eseményt az Inner Awakening bandákban is működő Cultist sötét, ódon kriptaszagú death metal zenekara, az OS nyitja. A hallgatók egy éve már tanúi lehettek a banda bemutatkozásának, azóta pedig csak még kiforrottabb, még sötétebb irányt vett a zene.

Facebook esemény