2022. január 30-án egy csupa neves előadót felvonultató turné érkezik Magyarországra: az ACCEPT az idén megjelent “Too Mean To Die” lemezt mutatja be, vendégeik pedig a Motörhead gitáros Phil Campbell fiaival közös zenekara, a Phil Campbell and the Bastard Sons, illetve az idén nyáron szintén új lemezzel – “Blood in the Water” – jelentkező thrasherek, a Flotsam & Jetsam lesznek. 

“Too Mean To Die” Tour @ Barba Negra – Facebook esemény

Az ACCEPT már évtizedek óta emeli magasba a klasszikus metal zászlaját, legutóbbi “Too Mean To Die” című lemezükkel pedig újból bizonyítottak, hiszen több listára került fel az album azonnal a legjobb 10 közé. A járvány okozta hosszú kényszerpihenőt követően a zenekar végre visszatér az európai színpadokra 2022-ben, a tőlük megszokott elfojthatatlan energiával. A turnén első sorban élőben is bemutatják a “Too Mean To Die” lemezt, de természetesen előkerülnek az Accept klasszikusok is. 

Accept: Too Mean To Die
Az Accept évtizedeken keresztül maradt hű a színtiszta, dallamos metalhoz, színpadon pedig három gitárossal nyújtanak felejthetetlen élményt. “Túl aljasak vagyunk a halálhoz! A gazt nem tudod kiirtani! Az Accept sem hagyja magát legyűrni.” – mondta Wolf Hoffmann gitáros, amihez  Philip Shouse ezt tette hozzá: “A legjobb ami történhet velünk, hogy szépen kimegyünk a reptérre, felülünk egy gépre, és megyünk egyenesen hozzátok, hogy fantasztikusat bulizzunk végre megint együtt!” A friss szerzemények is magukért beszélnek, hiszen a “The Best Is Yet To Come” nem csak egy remek dal címe az új korongról, hanem arról szól, hogy most már ez az egész mostani helyzet egyre csak jobb lehet. 

Phil Campbell 32 éven át volt a MOTÖRHEAD gitárosa. Bejárta az egész világot, több millió eladott lemez van a háta mögött, és persze rengeteg turné és headliner fellépés a legnagyobb fesztiválokon. Egész életen át tartó szenvedélye a zene, a Motörhead után ezért is hozta létre a  PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS zenekart, melynek különlegessége, hogy három fiával, – Todd, Dane és Tyla Campbell-lel – zenél együtt; a mikrofon mögött pedig Neil Starr énekes áll.

Phil Campbell and the Bastard Sons: Born To Roam
2016 novemberében egy EP-vel mutatkoztak be és kezdtek koncertezni, Európát akkor a Saxon vendégeként járták be. A 2018-as “The Age Of Absurdity” című bemutatkozó nagylemez utódja már meg is született tavaly, a “We’re the Bastards” dalai most első ízben szólalnak meg élőben az európai színpadokon.

Végül, ám közel sem utolsó sorban a FLOTSAM AND JETSAM csatlakozik a turnéhoz. A zenekar karrierje már 30 évre nyúlik vissza, és már a Metal Blade kiadásában megjelent első nagylemezükkel a figyelem középpontjába kerültek, azóta pedig 14 nagylemezzel biztosították helyüket a legjobbak között. Az arizonai veterán thrasherek június 4-én adják ki következő, “Blood in the Water” című nagylemezüket, erről Michael Gilbert gitáros korábban ezt mondta: “A ‘Chaos’ lemez tökéletes utódja, még szándékosan sem tervezhettük volna meg jobban! Mindannyian rendesen felcsaptuk a munkáscsizmát a dalszerzésnél, ez meg is látszik. Ez a lemez nagyjából a ‘The End Of Chaos’ szteroidokkal, szerintem mindenki imádni fogja!

A H-MUSIC, a ROCK1, és a BARBA NEGRA bemutatja:
ACCEPT – “Too Mean To Die” European tour
Special Guests:
Phil Campbell and the Bastard Sons
Flotsam & Jetsam
BARBA NEGRA

❒ Jegyek / Tickets
8999 Ft ▲ Elővételben – 2021.12.31-ig
9999 Ft ▲ 2022.01.01-től és a koncert napján

❒ JEGYLINK:
jegy.rock1.hu/accept_20220130