Már nem kell sokat várni és egy tizenötéves böjt ér a végéhez. Két hét múlva ismét Budapesten koncertezik a Tool, történetük során másodszor. Az egykori nagysikerű Sziget Fesztiválos fellépés után, nem csak fellépési, de dalszerzési szünetre is vonult zenekar, előbb egy remek albummal jelentkezett , majd most a Covid járvány után újra turnéra is kel.

“Fejezzük be, amit elkezdtünk. Lehetne?” – Maynard James Keenan. A TOOL visszatér Európába a 2019-es Fear Inoculum néhány fellépése után. A várva várt koncertsorozat 2022. április 23-án rajtol el Koppenhágában. „Nagy örömmel jelentem be, hogy újra útnak indulunk” – mondta Danny Carey. „Az elmúlt 18 hónap próbált finoman fogalmazni, de a nagy megpróbáltatásokból nagy tanulságok és nagy ajándékok származnak. Őszintén várjuk, hogy megoszthassuk veletek.”

 

15 évvel az egyetlen magyarországi, Sziget fellépésük után 2022. május 24-én adják majd első önálló koncertjüket a Budapest Arénában.
Jegyek október 1-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A TOOL Army tagjai számára szeptember 28-án 10 órától 24 órás elővásárlási lehetőség biztosított
 
Esemény IDE KATTINTVA érhető el.