Megjelent Jónás Tamás második instrumentális rock EP-je, amelynek címe: The Four Seasons – Part 2: Summer. Az EP a tavaly indult koncept-album sorozat második tagja, amelyben a négy évszak hangulatainak zenei megjelenítését követheti végig a hallgató.

A Summer EP-n levő 4 szám egy nyári nap hangulatait dolgozza fel időrendben, a hajnali hegyi napfelkeltétől (Mountain Dawn) és a napraforgók délelőtti ébredezésétől (Sunflower’s Morning) kezdve, egy délutáni heves nyári záporon keresztül (Afternoon Storm), a madarak nyugodt esti körözéséig a szelek szárnyán (Evening Flight). Az Afternoon Storm című számban Sergey Boykov, a Vital Science és a Vivaldi Metal Project billentyűsének zongoraszólója is hallható.

Az új Summer EP a YouTube-on és Jónás Tamás bandcamp oldalán is teljes egészében meghallgatható. A tavaly megjelent Tavasz itt hallgatható végig:

A teljes sorozat összesen 4 EP-ből áll majd, hamarosan kezdődik az Ősz megírása. A zeneírás iránt érdeklődők pedig Jónás Tamás friss cikkében elolvashatják, hogy hol találkozhatunk az ihlettel, miért fontos a zenei történet, és mit tegyünk, ha megakadtunk a zeneírással!