A szélesvásznú címlapon a USEME, hiszen a zenekar hamarosan második lemezét is bemutatja élőben az A38-on a TEJ társaságában – kérdéseinkre Csongor Bálint válaszolt. Ugyanígy az Apey & the Pea is lemezbemutatóra készül, a főhőst kedvenc budapesti helyeiről és programjairől faggattuk. A Dürer Kertbe számos izgalmas, nemzetközi formáció hivatalos ebben az időszakban: jön a Voivod, a Little Big, az Avatarium, a Birthday Massacre, a Paradise Lost, a Counterparts. a Flatliners és az In Hearts Wake is parádés kísérettel.

Hiába az őszi hangulat, fesztiválok tekintetében nincs megállás, készülünk az UH Festre és a CAFe Budapestre is, amiknek keretében megannyi különleges produkcióra lehet számítani. Megkezdte első igazi évadát a Tesla Teatrum – ha szereted a szemfelnyitogató előadásokat, ott a helyed a Kazinczy utcában októbertől! Beszélgettünk a szintén új albumon dolgozó Madárfogás zenekarral. Csipai Roland, a zeneszöveg.hu vezetője egy teljesen új projektbe avatott be minket: készül a Music Industry adatbázis. A Budapest Butik-sorozat második felfedezettje a Rumbach Sebestyén utcai Printa, Majoros Zita mesélt a dizájnüzletként, kávézóként, galériaként és szitanyomó műhelyként is üzemelő helyiségről. 

Még több specifikus program a Kult, Gasztro, Family, Irodalom, Lemez és KELLYS (ötcsillagos egészség) rovatokban, azaz a 30 ezer példányban, 650 budapesti ponton terjesztett Rockstar Magazinban, amit akár online is lapozhatsz!