Régóta váratott magára, most azonban elkészült a Fran Palermo legelső klipje, mely a Fritz Rock című számhoz forgott. A klip – csak úgy, mint a szám is – egy igazi pörgős darab lett, ahol a főszereplő kisfiú mellett Henri is feltűnik a város legkülönfélébb pontjain. A dogma filmekhez hasonló videót Szabó Áron rendezte, aki így kommentálja a klipet: „Szimbolikus történet egy kisfiúról, aki  reggel táskába pakolja az emlékeit, hogy a folyóba dobva megszabaduljon tőlük.” Persze, az emlékek hátrahagyása nem is olyan könnyű, ahogy az a klipből is kiderül.

Klip:

  

A most bemutatott videó a jungle rock and roll csapat legelső klipje, amely a májusban megjelent Razzle Dazzle c. nagylemez dalához készült. A klipet Gyarmati Lili vágta, a kellékekért és berendezésekért Pócsik Lilla és Richard Illés, a stylingért Boncsér Szofi felelt. Köszönet illeti a Prop Club The Movie Company-t, az Amego Filmet, Jakab Pétert és Kósa Pétert.

A Fran Palermo a hihetetlenül mozgalmas 2016-ot december 29-én az Ötkertben zárja, az újévet pedig az Eurosonic fesztivállal és egy különleges MÜPA-s koncerttel nyitják majd.

  • Fran Palermo preNyE koncert
  • Időpont: 2016. december 29. 19:00
  • Helyszín: Ötkert
  • Facebook esemény
  • Belépő: elővételben 1200Ft, helyszínen 1600Ft