Suffering By Outrage címmel még idén megjelenik az old-school thrash/death metalban utazó nyíregyházi Integral Vortex zenekar első albuma CD formájában, amiről most a Brainwashing daluk szöveges videóját lehet megnézni.
A zenekar 2013 júliusában alakult Nyíregyházán. A tagok régi arcoknak számítanak a környék zenei életében. Bari Attila gitáros, Katona Tamás basszusgitáros, énekes, anno a NOISE MACHINE, NEOCHROME, SIN:OVERFLOW, TERMINAL ILLUSION sorait erősítette. Gaál Tibor gitáros a FORTRESS majd a RADAR zenekarokban játszott. Jebelóczki Benjámin dobos szintén a TERMINAL ILLUSION, FIRE, és a HATÁS ALATT zenekarokban ütötte a bőröket előzőleg.

A banda stílusa extrém, gyors, brutális, kíméletlen Thrash Metal, néhol Floridai Death Metal elemekkel vegyítve, nem zárkózva el az ATHEIST, PESTILENCE, MESHUGGAH, féle progresszív elemektől sem. A zenekar DEATH, SLAYER, KREATOR, SODOM, SEPULTURA feldolgozásokkal is erősíti a repertoárját.

Szeptemberben aztán a dobos poszton Jebelóczki Benjámint egy régi zenésztársuk, Németh Attila váltotta, aki még több lendületet, lelkesedést hozott a bandába. Az első album is vele készült, 2020-ban szeretnék majd élőben még több helyen bemutatni az albumot.