Vizek és hegyek címmel megjelent és végighallgatható a hardcore punk vonalas debreceni Hanøi albuma. A legutóbbi anyaguk az 5 tételes Csak egyszer éltünk EP még 2017 tavaszán jött ki. Ha tetszik az új anyag, a Hanoi Bandcamp oldalán támogathatod is a csapatot, az új lemez digitális verziója 1500 Ft, a komplett diszkográfiájuk pedig 3445 Ft.

Akkor most feltennénk a habot az elmúlt tíz év tortájára és bemutatjuk Nektek legújabb nagylemezünket, mely a Vizek és hegyek címet viseli. Létrejöttéért egyszerre vagyunk elképesztően hálásak és büszkék. A felvételekért hatalmas köszi ismét Dexternek. Az artwork ezúttal is Lőre munkája, ezúton is küldjük a szeretetenergiát. További ölelés és köszönet a studióban nyújtott segítségért Knoll Gabinak, Csongor Bálintnak, Kissádinak és Jánosnak. Továbbá mindenkinek a környezetünkben, aki szeretett és támogatott minket az elmúlt hónapokban… az elmúlt évtizedről nem is beszélve.

A lemezükről most a Könnyed áramlás daluk videója nézhető meg, alább pedig az egész album végig hallgatható.
A dal mondanivalója talán most a legaktuálisabb. Arra szeretnénk kérni Titeket, hogy a szokásosnál is jobban figyeljetek oda magatokra és egymásra, valamint használjátok ki ezt a kényszerhelyzetet arra, hogy kicsit lelassuljatok és befelé figyeljetek. Talán ez a szituáció megtanít minket arra, hogy visszább vegyünk az állandó rohanásból.