Jó nagy csúszással, konkrétan több mint két év késéssel, 2016. december 20-án jelent meg a brutális death/grind vonalon a hazai színtér elitjéhez tartozó székesfehérvári Gutted negyedik nagylemeze. Az 1996-ban alakult formáció még 2014 szeptemberére tervezte kiadni a Martyr Creation címre keresztelt albumot. Az akkori hírforrások arról szóltak, hogy a kanadai PRC Music égisze alatt jön ki a kiadvány, azóta azonban annyit változott a leosztás, hogy a spanyol Xtreem Music dobta piacra a lemezt.

A Fekete Terror Productionnak köszönhetően hamarosan újabb Gutted- relikviákat tehetnek a gyűjteménybe a csapat hívei. A Gutted – 1996-2013 Tape Collection címre keresztelt kemény kartontokos, könyvkötéses díszdoboz tartalmazza a zenekar három albumát, míg a negyedik kazetta a Gutted előd Genocide két demóját és továbbá két Gutted EP-t. A megjelenés a körmendi Total War Festre van beütemezve, de aki nem szeretne lemaradni a különleges kiadványról már most előrendelheti azt.

A doboz tartalma:
I. Defiled
II. Human Race Deserves To Die
III. Mankind Carries The Seeds Of Hell
IV. Grinding, Vilification, Promo 2000, Path Of A New Era


A megjelenés dátuma:

2017. július 28. Körmend, Total War Fest V.

Ára:

Doboz – 7500 Ft
Póló – 2900 Ft
Die Hard verzió – 10 000 Ft (ez tartalmazza a dobozt, a pólót és pluszba egy Gutted hímzett felvarrót)

Május 31.-ig van lehetőség előrendelni, ami azt jelenti, hogy addig kell a pénzt küldeni és aki elküldte a doboz árát, az a fesztivál napját át is veheti. Hova, hogyan kell küldeni a pénzt, azt mindenkivel privátban megtárgyalom. Pluszként csak pár darab kerül legyártásra, szóval, aki most lemarad, az a jövőben már nem tudja pótolni. Ha valaki esetleg nem tud jelen lenni a díszes eseményen, neki plusz postaköltsége lesz, amit szintén privátban megtárgyalok vele. FONTOS!!! A fizetési határidőt szigorúan fogom venni!!! Támogassátok a földalatti mozgalmat! TAPE CULT IS ALIVE! – feketeterrorzine@gmail.com 

Fekete Terror a Facebookon

Szintén a zenekarral kapcsolatos, hogy a Gutted meghívást kapott a 2017-es Las Vegas Death Festre, ahol a megszámlálhatatlanul sok banda egyik headlinere a lengyel Vader lesz. A 3 napos brutális death metal őrületre június 8-10 között kerül sor, a helyszín pedig a Las Vegas-i Fremont Country Club lesz.