A veterán arizonai Flotsam And Jetsam bandából november végén lépett ki Kelly Smith dobos; mondván, szeretne több időt tölteni családjával. Smith első ízben 1982 (ekkor még Dredlox, majd Dogz néven) és 1997 között, majd a 2011-es újjáalakulást követően volt a Flotsam And Jetsam dobosa. Az utóbbi egy évben, 15 országban több mint 80 koncertet adott a bandával, így talán érthető, ha belefáradt. Távozásakor Jason Bittnert ajánlotta zenésztársai figyelmébe utódként, aki kapva kapott az arizonai thrasherek által felkínált lehetőségen, főleg annak tudatában, hogy főzenekara, a Shadows Fall hamarosan tartósan inaktívvá válik. Egyébként Jason Bittner  többször kisegítette már az Anthraxet is.

Tavasszal már Bittner játszik majd a zenekarral a lekötött európai koncerteken, és az ő játékát hallhatjuk majd a Flotsam új nagylemezén is, amelynek megjelenése áprilisra várható.

A Flotsam And Jetsam csapatában idén nem csak ez az egy tagcsere történt, ugyanis márciusban Edward Carlsongitáros és Jason Ward basszer is otthagyta a bandát. A zenekar tagjai immáron az ő utódjaikat is megtalálta: Steve Conley és Michael Spencerszemélyében. Michael számára már nem újdonság a Flotsam családhoz tartozni, mivel basszusgitáron ő közreműködött a banda 1988-as No Place For Disgrace albumán.