Mindössze 35 éves korában elhunyt a Falling In Reverse gitárosa és alapító tagja, Derek Jones. A szomorú hírt a csapat énekese, Ronnie Radke jelentette be. A halálának oka egyelőre nem ismert.

Derek Jones 2010-ben csatlakozott a Falling In Reverse-höz, előtte az A Smile From The Trenches nevű hardcore csapatban gitározott. Derek a Falling In Reverse mind a négy lemezén játszott. A legutóbbi Falling In Reverse album Coming Home címmel jött ki 2017 tavaszán. Számos alkalommal kaptak jelölést a neves Kerrang! Awards és az Alternative Press Music Awards különböző kategóriáiban, ahol 8 alkalommal a kis szobrocskákat is sikerült hazavinni.

A zenekari tagok magánélete amúgy sem volt felhőtlenül boldog, hisz az alapító énekes Ronnie Radke korábban egy gyilkossági ügy kapcsán ült néhány évet börtönben, Derek Jones pedig tavaly vesztette el menyasszonyát, aki rákos megbetegedéssel küzdött, majd el is hunyt. Akkor emiatt a komplett turnéjukat törölni kellett. Idén pedig a koronavírus miatt nem indulhattak útnak az Asking Alexandria vendégeként.

Nyugodjék békében!