27 év után tavaly új lemezzel jelentkezett a New Orleans-i thrash legenda. A banda második nagylemeze az 1992-es The Law volt, 2019. szeptember 20-án pedig Mourn The Southern Skies címmel napvilágot látott a harmadik Exhorder esszencia. A banda visszatérő felállásában csupán az énekes Kyle Thomas (Trouble, Heavy As Texas) és a gitáros Vinnie LaBella számított eredeti tagnak, kettejük mellé pedig Marzi Montazeri gitáros (ex-Superjoint Ritual, ex-Phil Anselmo & The Illegals, Heavy As Texas), Jason VieBrooks basszer (Heathen, Grip Inc.) és Sasha Horn dobos (Forbidden) sorakozott fel.

A lemez promóciója gyanánt amerikai turnéra indulnak az Overkill és a Hydraform legénységével, a turnét felvezetően pedig The Man That Never Was címmel publikáltak egy új szerzeményt, amely eredetileg a tavalyi lemez felvételeinél lett rögzítve, az albumra azonban nem került fel.

Így aztán azt hihetnénk, hogy a banda körül minden rózsás, de derült égből jött a megdöbbenés, megváltak az alapító gitárostól, Vinnie LeBellától. Egyelőre nem tudni, hogy a hamarosan startoló amerikai turnén ki játszik majd Vinnie helyén.