A zenekar tagjai komoly rutinnal rendelkeznek a hazai rock/metal szintéren, hiszen a 2019-ben Varga Rókus – dob (Artica Sound) által alapított zenekarhoz Módos Gergő – gitár (Backseat), Pásztóy Balázs – basszusgitár (Nova Prospect, The Idoru) és Bencze Márton – gitár (Slytract, Conan’s First Date) is csatlakozott. Az énekesi posztra 2021-ben Bihal Roland (PartYssimo, Bihal Roland & The Crew, Megasztár 6 döntő, No Thanx) érkezett ezzel egésszé kovácsolva a formációt.

Ez a csapat már jól ismeri egymást, a zenekar elődje 2001-ben alakult, ami jó pár közös koncertélmény, dal és klipforgatás után végül feloszlott és mindenki új kihívást keresett zenei karrierjében.

A csapat tagjai azóta külön-külön utakat járva szerves részévé váltak a hazai mainstream zenei életnek, sikereket értek el, de valami mindig hiányzott.

Pár éve Rókusban ért meg a gondolat, hogy ismét egyesítse a csapatot. Gergő, Balázs és Marci gondolkodás nélkül igent mondtak, és együtt megálmodták az új EverFlash-t. A zenekarhoz énekesként 2021-ben csatlakozott Bihal Roland (PartYssimo, Bihal Roland & The Crew, Megasztár 6 döntő, No Thanx) ezzel egésszé kovácsolva a csapatot.

Az EverFlash egy modern pop-metal zenekar, dalaik írásakor bátran használják a klasszikus metal riffeket és vegyítik a modern kor elvárásainak megfelelő zenei elemekkel, dinamikus dallamvezetéssel és némi elektronikával fűszerezve.

A csapat bemutatkozó dalai a pandémia időszaka alatt születtek. Az új felállásban rögzített 3 számos kislemez 2021. november 14-én került bemutatásra.

info: https://www.everflash.hu/