Három dal van, amit még felénekelt Siklósi Örs februárban bekövetkezett halála előtt. Az egyik ilyen a Road Movie sorozat keretein belül készült Emlékszem. Az ehhez készült videót ma tette közzé a zenekar. Bevalljuk mi sem nagyon tudtuk könnyek nélkül végig nézni a klipet, ahol a zenekar mellett szerepel Örs családja, és barátai is. Minden sora a dalnak átértékelődik a tragikus események után.

2019 elején érkezett a megkeresés a Volt Filmtől az akkor frissen induló Road Movie kapcsán, hogy képviseltessük magunkat mi is egy dallal. A projekt lényege röviden, hogy az előadók, énekesek és zenekarok egy számukra fontos, kedves, vagy bármilyen szempontból jelentős városról, tájegységről vagy régióról írnak egy dalt, amihez később videoklip is készül.
2019 júniusában adtuk le a dal demóját, aminek kuriózuma, hogy Örs hosszú idő után nem csak énekes-szövegíróként vett részt a munkában, hanem a dal zenéjét, alaphangszerelését is ő találta ki.
A mi témánk a Zsámbéki-medence, azon belül is főleg Budakeszi lett, hiszen Örs, Bence és Roni Budakeszin nőtt fel, Dani Pátyon, Soma Solymáron. 2020 tavaszán forgattuk volna a klipet, de a frissen kialakult járványhelyzet miatt halasztanunk kellett.
Mint azt korábban is többször említettük, három olyan új dal van, amit Örs egészében felénekelt, és ezek közül ez lesz az első, amit végre megoszthatunk veletek.
A dal eredetileg Budakesziről szólt, arról, hogy Örs mennyire szerette szülővárosát, a helyet, ahol felnőtt, mennyire hiányzott neki és mennyire várta, hogy életének egy későbbi szakaszában egyszer visszatérhessen oda.
A forgatás több szempontból is egy újabb mérföldkő volt a gyászunkban. Most először fotóztak minket úgy, hogy négyen voltunk a képeken, most először zenéltünk úgy, hogy csak négyen játszottunk a kameráknak.
A videó végén van egy jelenet, ahol Örs családja, legközelebbi barátai és mi énekeljük a refrént. A velük való találkozás és a közösen töltött idő, együtt énekelni Örsnek egyszerre volt pokolian nehéz, mégis óriási segítség számunkra.

SZERETÜNK ÖRS <3

Szeptember 5-én vasárnap pedig a Budapest Parkban több mint 30 zenész társaságában is megemlékezhetünk Örs életéről, munkásságáról.