Ha van zenekar, amely dalaival, üzenetével, falakat lebontó energiájával stabil és megkerülhetetlen szereplője a hazai zenei életnek, akkor az Edda Művek mindenképpen az. A csapat 33. – dupla – albuma Dalok a testnek. Dalok a léleknek címmel jelenik meg 2018 februárjában. A 23 dalt felvonultató dupla albumról elsőként a Karácsony című tétel került bemutatásra, most azonban már az Ima is tesztelhető.

„Duplaalbumot adunk ki, az egyik CD Dalok a Testnek, a másik Dalok a Léleknek címmel. Az album készül és igazi nagy bulira készülünk. Valami mást szeretnénk adni, mint amit eddig, valami többet, meglepő megoldásokkal, zenésztársakkal, de a lényeg nem változik, az Edda dalok, Ti és Mi. Ez a mi erőnk 2018-ban lesz 44 éve. Én magam 66 éves leszek, erre azért durrantunk 1 vagy 2 pezsgőt.” – mondja Pataky Attila.

Az együttes 2018. március 10-én ismét birtokba veszi a Papp László Budapest Sportarénát, hogy egy hatalmas, új bulival örvendeztesse meg rajongóit. A meglepetésekkel tarkított több mint 2 órás show természetesen felsorakoztatja majd a legnagyobb slágereket a „bakancsos” időktől napjainkig. Öveket becsatolni, igazi hazai rock-ünnepre fel, 2018. március 10-én az EDDA művek nyitja a tavaszt az Arénában!