Egyre több feltörekvő zenekar juttatja el szerkesztőségünkbe bemutatkozó hírlevelét. Ezt tette a Kiss Detti személyében egy énekesnővel dolgozó túrkevei Dream Combination is. A 2009-ben alakult banda folyamatosan írja az új dalokat, a saját dalok mellett elkezdtek covereket is csinálni népszerű pop előadók slágereiből kicsit keményebb köntösbe bújtatva azokat.

“Sziasztok!

Mi vagyunk a Dream Combination zenekar Túrkevéről, egyenesen az Alföld szívéből! Saját dalaink mellett elkezdtünk cover-eket is csinálni népszerű pop előadók slágereiből.

Mivel sok más zenekarral együtt mi sem tudunk jelenleg koncertezni, ezért bevonultunk a szolnoki Denevér Hangstúdióba, ahol rögzítettük legújabb feldolgozásunkat.
A közelmúlt egyik legnagyobb aktuális slágerére esett a választásunk, ami nem más, mint a Dance Monkey, a saját felfogásunkban.

Klip is készült a dalhoz, amit külön köszönünk ezúton is Márton Józsi barátunknak! Ezzel a dallal szeretnénk egy kis színt és vidámságot vinni ezekbe a jelenleg nem túl vidám hétköznapokba! Fogadjátok szeretettel 2020.április 1. alkalmából a DC – Dance Monkey feldolgozását:

A zenekar Facebook oldala