Valami nem működött a Christian Epidemic zenekarban. Erre enged következtetni a banda még január 23-án közzétett Facebook-posztja, melyben azt írták hogy a zenekarból kilépett, Kocsis Zoltán gitáros, egyúttal  Kapuszta Tibor énekes eddigi segítségét is megköszönték.

Ez már csak azért is furcsa, mert pár perccel később, Kapuszta Tibor posztjából arról értesültünk, hogy Kocsis Zolival ők biztosan folytatják a zenélést, sőt még két régi Christian Epidemic tag is csatlakozik hozzájuk, csak az a kérdéses hogy milyen név alatt.

Alább olvashatjátok a Christian Epidemic zenekar bejegyzését:
“Mint sokan tudjátok Kocsis Zoltán és a Christian Epidemic útjai elváltak. Az utódját már megtaláltuk így a jövő nem kérdéses. De hogy jó hírrel is szolgáljunk Széles Zsolt hangszál problémája már a múlté. Igy ismét ő a Christian Epidemic FRONTEMBERE. Köszönjük a segítséget Kapuszta Tibornak, hogy segített ebben az átmeneti időszakban. Mi Kitartunk . Kívánjatok nekünk sok szerencsét.
Tudnunk kell : MELLETÜNK ÁLLTOK ?
Ahogy az Imre fogalmazott ameddig tudok inni addig lesz Christian Epidemic.”

Kapuszta Tibor bejegyzése:
“Kocsis Zoltán és én (Kapuszta Tibor) szerettük volna tovább vinni a Christian Epidemic-et, mert Széles Zsolt egy beszélgetés alatt lemondott a javunkra a bandáról. Aki kicsit jobban ismeri a tagokat az tudja, hogy ki mennyit tett a bandáért és nem kell magyarázkodnunk. Folytatni fogjuk a zenélést illetve most már minden visszahúzó erő nélkül tudjuk majd csinálni a bandát. Két régi CE taggal bővültünk, szóval hamarosan hallani fogtok felőlünk, lehet más néven, de ugyanazzal a vonallal mint eddig, hisz a zeneszerző is ugyanaz . Az igazság úgyis utat tör majd magának.”