Bloodlust címmel 2017 első felében új albummal jelentkezik a színész / rendező / hip-hop legenda Ice-T vezette Body Count. A 2014-es Manslaughter folytatása ezúttal is Will Putney (Upon A Burning Body, Miss May I) producer irányításával készül. Jelenleg még folyik az új dalok írása, viszont a Slayer klasszikus Raining Blood dalának feldolgozását máris meghallgathatod tőlük:

Manslaughter címmel a Sumerian kiadó égisze alatt 2014. június 10-én jelent meg a Body Count eddigi legutolsó nagylemeze. Az Ice T vezette hardcore brigád nyolc hosszú év után rukkolt elő új hanghordozóval, így nem csoda, hogy a zenekar felállása is változott némileg. 2013 novembere óta a Body Count ritmusgitárosa nem más, mint Juan Garcia (Agent Steel /ma már Masters Of Metal néven működnek/, Evil Dead), aki a csapatban Juan Of The Dead néven fut. Emellett pedig az Ice-T, Ernie-C, Juan Of The Dead, Ill Will dobos és Vincent Price basszer alkotta csapathoz hatodik tagként csatlakozott Sean E Sean, sampleres, de a háttérvokálokba is besegít. Sean nem ismeretlen a Body Count rajongók előtt, hiszen a csapat korai időszakában is szerepet kapott a színpadon.

A Manslaughter albumot Will Putney producerkedésével (Shadows Fall, Suicide Silence, Asking Alexandria stb.) vették fel Los Angelesben, Ice-T viszont a New Jersey-beli Belleville-ben rögzítette a témáit. A lemez az első héten több mint 3,600 példányban kelt el az Államok területén – ezzel a Billboard-lista 102. helyén végzett.