Drámai bejelentést tett Mark Hoppus, a Blink-182 énekes-basszusgitárosa a Twitteren. A 49 éves zenész ugyanis megosztotta követőivel, hogy rákos betegséggel küzd, amely miatt három hónapja kemoterápiás kezelésen vesz részt. Azt, hogy a kór melyik szervét támadta meg, illetve hogy milyen állapotban van, nem hozta nyilvánosságra, de az Instagram-sztorijába feltöltött egy képet, amely az orvosnál készült. A fotó később más oldalakon is megjelent.

„Szívás az egész és rettegek, ugyanakkor áldottnak érzem magam az orvosaim, a családom, és barátaim miatt, akik ezt az egészet végig csinálják velem. Még hónapokig tartó kezelés van hátra, de igyekszem pozitív maradni és reménykedni a legjobban. Alig várom, hogy meggyógyuljak, és újra láthassalak titeket egy koncerten a közeljövőben. Szeretlek benneteket.”

A Blink-182 zenekart Mark Hoppus, Tom DeLonge és Scott Raynor alapította 1992-ben. A banda dobosát 1998-ban Travis Barker váltotta, 2015-ben pedig Tom DeLong is kivált a zenekarból, az ő helyét Matt Skiba vette át.