Tavaly, a pandémia elején hozta ki a gyöngyösi thrash legenda, a Beyond, kissé túlságosan is aktuális sorlemezét „Elhagyott város” címmel a GrundRecords gondozásában. A vírushelyzet miatt kialakult káoszban az anyag csak digitálisan jelent meg, ám most megkapja a megérdemelt fizikai megjelenést is!

A csavar a történetben pedig az, hogy a karantén adta szabadidőt kihasználva az időközben trióvá alakult banda úgy gondolta, hogy nem fejezte be tavaly a lemezt, csak abbahagyta, ezért új gitár- és basszussávokat vettek hozzá, itt-ott alakítottak is a dalokon, lecseréltek éneksávokat és az egészet újrakeverték. A végeredmény önmagáért beszél, így nem is volt kétséges, hogy a régóta esedékes fizikai megjelenés az album új verziójából készüljön! Ehhez méltó módon teljesen új köntösbe csomagolták az egész anyagot, így az új borítóval is felvértezett CD június 18-án érkezik a boltokba!

Az anyag természetesen elérhető lesz online is, de, aki a korábbi változatra szavaz, természetesen azt is megtalálja a digitális felületeken. CD-n azonban csak az album 2021-es verziója jelenik meg.

Az albumon található dalok:
01. Írj egy levelet az égbe
02. Tömik a fejed 2.
03. Mint egy elhagyott város
04. Álhírekből élek
05. Éhbér
06. Az utolsó csikkek
07. Megfojtanál egy kanál vízben
08. 18 óra munka
09. Hogyha a felhők fölött élnék
10. Csaknorisz
11. Nekünk itt még dolgunk van
12. Háború
13. Készülj a pokolra