A budapesti post-rock csapat március 6-án adja ki instrumentális albumát, amelyről már érkeznek a dalok. Eddig a Disproportionate és a For even the Great Oak bows volt elérhető, ez a lista azonban most bővült a Your own forest c. dallal. Utóbbi lágyabb hangzásával, természetesebb tónusú megszólalásával, már-már világzenére hajazó megoldásaival eltér az eddigi daloktól, s kíváncsian várjuk, hogyan illeszkedik majd bele az album tematikájába.

Itt már visszatérünk a természetbe, befelé keressük a megoldásokat a kívülről ránk szakadó problémákra. Ez az album egyik utolsó dala lesz, így már sokkal pozitívabb hangvételű, a feloldást szolgáló dal. A klipben a belső transzformáció lehetőségeit jelenítettük meg, ami szükségszerű, ha a világ egyre erősebb és folyton változó kihívásaival szeretnénk megküzdeni. Sipos Beáta kiválóan hozza ezt a motívumot, sőt, végtelenül élvezte is az amúgy nagyon fárasztó forgatást. A végeredmény a legjobb értelemben szép, ami sokakat inspirálhat, hogy elinduljanak egy úton…” / Leindler Milán /

A zenekartól több single-re nem kell számítanunk, hiszen egy hét múlva érkezik a teljes lemez Songs O People címmel, 11 instrumentális dallal. Március 28-án pedig élőben is meg lehet majd hallgatni a teljes anyagot, méghozzá a Dürer Kertben, a Hungary Has Post-Rock rendezvényen a BUZZ és az Innerverse társaságában!