Áprilisban debütált a budapesti progresszív-metal Auraleak a Petőfi TV-ben és a H-Music Hungary csatornáján Indigo című klipes dalával. A zenekar tagjai olyan zenekarokban játszanak/játszottak, mint a The Tumor Called Marla (Gerő András – ének), a Kajgün (Söptei Balázs), a MUDI (Szőllősi Dorottya) és a Vedj (Farkas Bálint)

Ahogyan a készülő nagylemez koncepciója is, a 2020-as karantén alatt született meg. Szorongások, depresszió és hasonló traumatikus élmények ihlették, az emberek drasztikusan megváltozott kapcsolatáról és az érdemi kommunikáció hiányáról fog szólni többek között.

A lemez megvalósulásához a Petőfi Kulturális Ügynökség Nagylemez Programja járult hozzá, a zenekar nyertes pályázatával. A lemez felvételeiért Diószegi Kiki (Down For Whatever), Kiss József és Kiss Dániel (Nova Prospect) felel, a keverés és a masteringért pedig Vári Gábor (Miracle Sound)

A Boolean Heart arról szól, hogy nem szégyen segítséget kérni, az embernek mindig van választása. Vannak dolgok melyeket nem kontrollálhatunk és le kell szedni az egónkból, hogy változás történjen.„A videoklip egy traumatikus élményemen alapul, egy pánikrohamot, valamint az azt átitató halálfélelmet szerettem volna vizuálisan ábrázolni.”

A dal legfontosabb üzenete, hogy figyeljünk egymásra.