Punky címmel még tavaly februárban jelentkezett egy új EP-vel az Arbeit Sektor zenekar.
“Hat nóta szerepel az új kislemezen, melyen próbáltuk ötvözni az elektronikus alapokat a punkzene húzós basszus és gitár témáival. Sikerült egy néhol dallamos, nyers, energikus és zúzós kislemezt készíteni. Az EP instrumentális mert sajnos Mike Pattont nem mertük felkérni.”

A banda legfrissebb klipje pedig az EP Kuli című dalához készült el.

“Új klippel menetelünk be 2021-be. A videó immáron a hatodik filmes anyagunk, ezúttal a Kuli című számunk került sorra a Punky EP-ről. A forgatás helyszínéül most egy olyan műhelyt választottunk, amelyből árad a félévszázados olaj-, izzadságszag, valamint az izzó fém szaga. Érdekes volt látni ezeket a monstrumokat munka közben, igazi indusztriál élőben. A klipet Makara Árpád barátunk készítette. A helyszínt pedig Faludy Viktor ‘Arab’ zenész kollégánk biztosította. Köszi srácok!”




Az Arbeit Sektor egy elektronikus alapokra épülő indusztriális zene, mely az elektronikus alapokat ötvözi a punk zene agresszivitásával. A zenekar Magyarországon, Baján alakult. Jelenlegi felállás 2015 óta zenél együtt. Az első EP, mely hat szerzeményt tartalmaz, QWERTZUIOPOU címen 2017-ben jelent meg.

Facebookon IDE KATTINTVA éritek el a csapatot.