2018 őszén jelent meg az új lemez ‘Remélem zavarok’ címmel, a rajongók már ki voltak éhezve az új dalokra. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy hetekig a MAHASZ top 40-es listán szerepelt. A lemezen még Ratkai ‘Retekkoma’ Miklós dobolt, de az aktív, folyamatos koncertezést nem tudta vállalni. Az Alcohol frontember, Csövit kérdeztük a részletekről:

“A lemez megjelenése után kiderült, hogy Retekkoma nem tudja vállalni velünk a folyamatos koncertezést, így muszáj volt új dobos után nézni. Retekkel teljesen jó a viszony, Zolit is ő ajánlotta, a zenekar érdekei voltak most is szem előtt tartva. Zolival lenyomtunk már jó néhány bulit. Hogy zeneileg  nem lesz gond az már a legelső debütálásán kiderült. Ettől függetlenül tapasztalatból nem jelentünk be senkit ‘hivatalosan’ zenekari tagnak, mert az, hogy emberileg mennyire tudunk összekovácsolódni, együtt dolgozni, sokkal fontosabb a zenei tudásnál is. Senki nem szeret olyan valakivel együtt utazni, játszani, akit nem tud elviselni maga körül. Ez mindig is mérvadó volt a zenekar történetében. Hál’Istennek Zoli emberileg is megállta a helyét, lelkes és megbízható, jó vele zenélni. Az új dalok már vele fognak készülni, reméljük még jó néhány bulit lenyomunk együtt 🙂 “

A zenekart idén december 31-én lehet elcsípni a budapesti S8 klubban az Akela társaságában, majd februártól egy nagyszabású turnéra indulnak a Kalapács, Dalriada, Palmetta és a Continoom társaságában.