48 éves korában elhunyt Dirt Von Karloff (művésznevén: Dirt), a 3 Headed Snake és a Society 1 basszusgitárosa. Karloff halálának okait és körülményeit nem hozták nyilvánosságra.

D.V. Karloff 2003-ban kezdte pályafutását, a Society 1 basszusgitárosaként, ahol a legendás Paul Raven (Killing Joke, Prong, Ministry) helyét vette át. Karloff játszott a banda legsikeresebb, egyben legbotrányosabb időszakában. Amerika-szerte a csapat a 2000-es években fellépett szinte az összes világhírű rockfesztiválon – egyrészt botrányos koncertjeikről, de főként emlékezetes színpadi műsoraikról híresültek el (a 2005-ös Download Fesztiválon Lord Zane a teljes szettet a hátából kilógó kampókra felfüggesztve adta elő).

D.V. Karloff 2018-ban jelentette be távozását a Society 1-ból, ezt követően pedig csatlakozott a 3 Headed Snake felállásához. Ez a zenekar 2019-ben debütált, a Bloodstock Fesztivál keretében. A Los Angeles-ből származó 3 Headed Snake zenekart az indusztrális metal-világ egyik ikonja, Sin Quirin gitáros / dalszerző alapította, aki 2007 óta tagja a legendás Ministry együttesnek; korábban pedig megfordult többek közt a Revolting Cocks és az American Head Charge zenekarokban is. A 3 Headed Snake felállását – Quirin mellett – az egykori Ministry dobos Derek S. Abrams; Diego “Ashes” Ibarra, a DevilDriver gitárosa; Johnny Ray énekes és D.V. Karloff basszusgitáros alkotta.

D.V. emellett tagja volt a Metal Assault Records-hoz igazolt Hatesong együttesnek is, ami 2021. június 4-én adja ki új, Chapel Rats című albumát.

Nyugodjék békében!