Miután április 20-án napvilágra került a hír, miszerint KK Downing, a Judas Priest szőke gitárosa mégis kilép a Judas Priestből és nem vállalja a 2011-es, Epitaph névre keresztelt világkörüli turné fáradalmait, a zenekar elkészítette az első közös fotót az új gitárossal, Richie Faulknerrel. A Szigeten is már ebben a felállásban mutatkozik be a világ egyik legismertebb metálzenekara.

A Judas Priesthez hasonlóan Richie Faulkner szintén brit állampolgár, londoni, 31 éves zenész, aki számos zenekarban megfordult már, leginkább Lauren Harris, azaz az Iron Maiden-főnök Steve Harris lányának zenekarából lehet a neve ismerős – pár éve ő gitározott-vokálozott a Sziget nagyszínpadán az ifjú hölgy oldalán. Bár KK Downing döntése valószínűleg végleges, egyelőre nem derült ki, hogy Richie Faulker mindössze turnégitáros marad vagy a jövő évre tervezett Priest-album munkálataiba is belefolyik-e.
Hogy felidézzük a nosztalgikus régi szép időket Downinggal, íme minden idők egyik legnagyobb antréja Harleystül, ikergitárostul 250 ezer néző előtt az 1983-as US Festen.