2010-es áron, 2011-es Sziget, VOLT Fesztivál és Heineken Balaton Sound bérlettel lephetik meg szeretteiket azok, akik már karácsony előtt bérletet vásárolnak hazánk legfontosabb fesztiváljaira. A karácsonyi akcióban ajándék is jár a bérletek mellé!

Bár a 2010-es fesztiválszezon véget ért, a legjelentősebb hazai fesztiválok szervezői már a jövő nyári programokon dolgoznak. Az őszi-téli időszakban elsősorban a világsztárok ügynökeivel zajlanak a tárgyalások: 2011-ben a megszokottnál is tartalmasabb programot és nagyobb neveket várnak Sopronba, Zamárdiba és az Óbudai-szigetre.

A formálódó line upról még semmit nem árulnak el, a legjelentősebb hazai fesztiválok dátumai azonban véglegesek, és már az is biztosra mondható, hogy 2011-ben 2010-es áron lehet majd hozzájutni a heti- és napijegyekhez egyaránt.

2011. június 29 – július 2. között 19. alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki eseménye, a soproni VOLT Fesztivál, egy héttel később, július 7-10. között pedig ötödször is fesztiválozókkal telik majd meg Zamárdi szabadstrandja, a Heineken Balaton Sound idejére. A régió legjelentősebb fesztiválja, a Sziget ugyancsak 19. alkalommal augusztus 10-től 15-ig várja a látogatókat az Óbudai-szigeten – ismét ezernyi programmal.

A fesztiválok igazi ünnepek – tartják sok tízezren idehaza. Ezzel az örömmel, vagyis egy igazi fesztivállal lephetik meg szeretteiket mindazok, akik fesztiválbérletet vásárolnak karácspnyra! Jegyek mától kaphatók országszerte. Újdonság, hogy a VOLT Fesztiválra és a Heineken Balaton Soundra az idei évtől korlátozott számban gold VIP-belépőket is árusítanak. A kiemelt jegyirodákban Üdülési Csekket és Sodexo Utalványt is elfogadnak. A fesztivaljegy.hu oldalon, a VOLT BOLT-ban (Budapest, VII. Klauzál tér 14.) és Sopronban vásárolt Sziget, VOLT Fesztivál, Heineken Balaton Sound bérlet mellé egyedi, 2011-es fesztivál falinaptár és díszcsomagolás is jár ajándékba.