Jó idő van, igaz kicsit fúj a szél, de kinek van kedve ilyenkor otthon ülni. Nézzük merre mehetünk a fővárosban, ha egy kis rockzenére vágyunk. Két eseményt ajánlunk most nektek. Természetesen az évtizedek óta ilyenkor hagyományos tabáni fesztivál az első számú célpont ma, ami mint mindig most is ingyenes.“Gyere el a Tabánba, idén is bulizzunk együtt a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszínén! A koncertek ingyenesek, így bárki részese lehet az igényes magyar élőzenének.”

A tervezett koncert kezdési időpontok:

15.00 – MégEgyKör zenekar
16.05 – Török Ádám és a Mini
17.10 – Beatrice
18.25 – Mobilmánia Vikidál Gyulával
20.00 – Piramis évek – Révész Sándor/Závodi János

Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

“Az elmúlt években körülbelül negyedmillió ember jött el az ország több pontjáról a rendezvényekre. Mivel a koncertek ingyenesek, anyagilag nem terhelik meg a családok pénztárcáját, így minden érdeklődő részese lehet az igényes magyar élőzenének.

A Fesztivál mindig élen járt az élőzene népszerűsítésében, csak olyan zenekarok, előadók léptek fel, akik élőben játszanak a koncerteken. Ez még abban az időszakban is így volt, amikor a hazai könnyűzenei életben az úgynevezett ‘tátogó’ zenekarok kerültek előtérbe. Az elmúlt évek tapasztalatait úgy tudjuk összegezni, hogy a térség és a Főváros legnagyobb szezonnyitó, tavaszi eseménye, a Tabán Fesztivál.

Az előadók számára lehetőség, hogy nyilvánosságot kapjon zenéjük, a közönség szempontjából a jó szórakozás mellett fontos, hogy minél többen részesei lehessenek egy ilyen nagyszabású, kulturális könnyűzenei rendezvénynek. Kulturális életünk fontos része, hogy a hazai élőzenét támogassuk, lehetővé tegyük a zene szabadságát és nagy nyilvánosságát, mind az előadóknak, mind a zenekedvelőknek egyaránt.”

tabanfesztival.hu
 

Munkás Büszkeség napja címmel, kerül megrendezésre a Petőfi híd budai hídfőjénél, a volt ZP területén az az egész napos rendezvény melynek legfőbb zenei fellépője a Hétköznapi Csalódások lesz.

Zenei program:
17.45: MIG–29. https://www.facebook.com/mig29zenekar/
18.30: The State of Miserable https://www.facebook.com/thestateofmiserable/
19.30: Plüssnapalm https://www.facebook.com/plussnapalm/
20.30: Hétköznapi Csalódások https://www.facebook.com/hetkoznapicsalodasokű

A belépés itt is ingyenes.