2018. december 11-én hatalmas bulit csinált Budapesten is a Soilwork énekesének feelgood-projektje, az AOR-t, dallamrockot és némi skandis popot a 70-es, 80-as évek hangulatában játszó The Night Flight Orchestra, 2020 márciusában azonban a járvány miatt már elmaradt az ismétlés. Björn Stridék akkor egy friss albummal, az Aeromantic-kal érkeztek volna hozzánk, és mivel ők is négy fal közé lettek zárva, elkészítették az Aeromantic II lemezt.

Ezzel a lemezzel most úgy fest, hogy ismét eljutnak hozzánk. A zenekar 2022. június 10-én érkezik a Barba Negrába, a jegyértékesítés csütörtök délben indul, további információk a koncert hivatalos Facebook oldalán.

A Soilwork énekes Björn “Speed” Strid és az Arch Enemy basszer Sharlee D’Angelo (ld. Spiritual Beggars) klasszikus/dallamos rock csapata, a The Night Flight Orchestra Sometimes The World Ain’t Enough címmel 2018 nyarán adta ki a negyedik albumát, a 2017-es Amber Galactic lemez folytatását. Az albumot 2018. december 11-én az A38 Hajón be is mutatták, a koncertről ITT olvashattok bővebben.

A zenekar most visszatér a színpadra! A bulibanda, amely több mint tíz évvel ezelőtt alakult olyan neves rock- és metálzenekarok tagjaiból, mint a Soilwork, az Arch Enemy, a Mean Streak, egyszerűen lenyűgözte a közönséget szerte a világon. A banda eddig hat albumot jelentetett meg, két svéd Grammy-jelölést kapott és számtalan koncertet adott. A média és a rajongók által is nagyra értékelt zenekar az évek során egyre jobbá tudott válni abban, hogy tisztelegjen a nyolcvanas évek előtt, amely egy olyan évtized volt, amely világszerte nagy hatással volt az emberekre és a zeneiparra.