Out Of The Dark címmel február 10-én a Frontiers gondozásában új lemezzel jelentkezik a norvég Wig Wam, azaz Glam, vagyis Åge Sten Nilsen énekes, Teeny, vagyis Trond Holter gitáros, Flash, vagyis Bernt Jansen basszer és Sporty, vagyis Øystein Andersen dobos. Az új album két évvel követi a sorban a legutóbbi Never Say Die-t, amellyel csaknem öt év leállás után éledt újjá a banda. A címadó szerzemény máris meghallgatható.
A Wig Wam 2001-ben alakult a norvégiai Haldenben, és a 80-as évek ihlette glam metalt keverik. klasszikus hard rock ízekkel. Első nagylemezük 667 …The Neighbour Of The Beast címmel 2004-ben jelent meg (bár a következő évben Hard To Be A Rock’n Roller címmel is kiadásra került), az igazi nemzetközi áttörést pedig azzal érték el, amikor Norvégiát képviselték a Eurovíziós Dalfesztiválon. Ezen, a kilencedik helyezést érte el az In My Dreams című daluk. A sort követte még három stúdió- illetve egy koncert lemez, majd bedobták a törülközőt.

A Wig Wam 2019-ben újra összeállt, és egy új albumon dolgoztak, amely Never Say Die címmel 2021 elején jelent meg. Idén a banda szerencsecsapáson esett át, amikor James Gunn film-/televíziós rendező kiválasztotta a 2010-es „Do Ya Wanna Taste It” (a Non Stop Rock ‘N Roll albumról) című dalukat az HBO Max Peacemaker című műsorának nyitó főcímdalaként John Cena főszereplésével. A DC Comics karakterére épülő show egy teljesen új közönség előtt mutatta be a zenekart.

Wig Wam – Out Of The Dark
(Február 10- Frontiers)

01. Out Of The Dark
02. High And Dry
03. Forevermore
04. Bad Luck Chuck
05. Uppercut Shazam
06. Ghosting You
07. The Purpose
08. The American Dream
09. 79
10. God By Your Side
11. Sailor And The Desert Sun