My Desire címmel megérkezett az amerikai-magyar szupergroup, a Vented  harmadik dala. A formáció olyan zenészeket takar, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath, ex-Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger, Sexual Education), valamint a hazai Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő.

A Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén, még Joey Jordisonnal (ex-Slipknot/Sinsaenum/Vimic/Scar The Martyr/Murderdolls) a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján. Ettől függetlenül a zenekar arculatán és zenéjén markáns nyomot hagyott az egykori Slipknot alapító dobos mentalitása és útmutatása. Ezt az örökséget viszik tovább a közelgő lemez teljes tartalmán, ahol olyan vendégzenészek lesznek még hallhatók, mint Ahrue Luster (LATG, ex-Ill Nino/Machine Head), Matt Szlachta (Broken Hope, ex-Chimaira) és Dustin Lei Griboski (Arise In Chaos). A lemez producere a francia HK Krauss (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba…stb) volt a maintenoni Vamacara Studióban.
Egyelőre nem tudni, hogy a Vented albuma mikor fog megjelenni, illetve hogy a zenekar mikor debütálhat élőben. Az viszont biztos, hogy Gergő október 21-én az A38 Hajón fogja megünnepelni az Omega Diatribe 10. születésnapját, előttük pedig az Insane és a Beneath the Void is fellép.