Hungarica idén nagy változásokon ment keresztül. A Mentes Norbert gitáros mellé közel 9 év után újra felsorakozott Sziva Balázs énekes és Vörös Gábor basszusgitáros, Kiss Dániellel kiegészülve december 18-án jelentetik meg a jövőre 15 éves banda 2006 és 2012 közötti, legsikeresebb korszakát összefoglaló 15 tételes jubileumi albumát, amelynek érdekessége, hogy vadonatúj dalokat, újrakevert és újramaszterizált, így egytől egyig új változatokat tartalmaz! Az új számok közül a közelmúltban már bemutattak egyet, amelyben olyan énekesek is vendégszerepelnek, mint Papp Szabi, Szasza, Kalapács József, Barbaró Attila és Szekeres András. Most pedig itt a második kiemelt új nóta, a szintén videóval felvezetett “Add vissza, ami jár”! 

Hungarica: Add vissza, ami jár (Hivatalos videoklip)
“Lassan a 2020-as év végéhez közeledünk. A trianoni békeszerződés századik évében, a magyarság összetartozásának büszke megélése helyett egy vírus miatt lezárultak a határok és az embereknek maszkkal kell eltakarniuk az arcukat. A Karácsonyvárás időszakában mi ezzel a dallal kérjük a Magyarok Istenének áldását a 15 millió magyarra a Kárpát-medencében és azon túl. A székelyföldi fenyvesekre, a tiszta vizű patakokra, a magyar templomokra, falvainkra és városainkra. A Délvidék bőven termő földjére és a Felvidék ősi váraira!”

A kiadvány és a hozzá társuló hivatalos merch kollekció Karácsony előtti kiszállítással előrendelhető ide kattintva: bit.ly/36qSxSG
Hungarica: Hungarica (Best Of 2006-2012)
Hadak Útja Kiadó – HUKDCD061
01. Hungarica
02. Add vissza, ami jár
03. Jöjj el, szabadság
04. Magyar vagyok
05. Meddig várjunk
06. Demokratúra
07. Robotok, rabszolgák
08. Nem keresek új hazát
09. Nemzeti dal
10. Nincs más föld, nincs más ég
11. Rendőrállam
12. A szabadság betűi
13. Emlékezz
14. Viharos századok
15. Ide születtem