Hosszas huzavona után, idén áprilisban a három alapító tag úgy döntött, hogy 22 év után életre keltik a techo-industrial-metal műfajban mozgó S.N.O.T. zenekart. Czeglédi Tamás, Háni Szabolcs és Horváth Tamás már belevetették magukat a régi dalok frissítésébe, és az új ötletek kidolgozásába. Producerként Scheer ”Max” Viktor dolgozik a bandával. Az Ő kezei alatt készült az Activate nagylemez, és a Deepspace Christ demó is.

Czegi, Háncsa, Tomsa összerakott Magyarországon egy, egyedülálló bandát techo-industrial-metal műfajban. A S.N.O.T. 1996-ban alakult. Ebben az évben felvették első demójukat Félek címmel. Majd végig koncertezték az országot, pici kluboktól a legnagyobb fesztiválokig. 1997-ben a rengeteg koncertezés közben felvették második demójukat Deepspace Christ címmel.

Ekkor már a trió megfordult Ausztriában is. 1998-ban a KO-Records gondozásában megjelent első nagylemezük Activate címmel. Készült egy videoklip az Anatómia című nótájukra amit az akkori zenei csatornák játszottak. A zenekar rengeteg koncertet adott, folyamatosan jelen voltak zenei szaklapokban, zenei tv csatornákon, kisebb rádiókban. 2000-ben adta utolsó koncertjét a banda. Aztán csend.

El kellett telnie 22 évnek, hogy a három tag egymásra találjon. A zenekar április 16-án fellépett Szombathelyen a Végállomás clubban, ahol már egy új dal is halható volt a régiek mellett amelyek át lettek dolgozva a mai hangzásnak megfelelően. A csapat jelenlegi helyzetéről Czeglédi Tamás adott infót:

Az S.N.O.T. dolgozik. Készülnek az új dalok és még az idei évben 2 új dalt nyilvánosságra hoz a banda. A triónk (Czegi, Tomsa és Szaby) november 4-én, Budapesten az S8 clubban lép fel, ahol már az új dalokkal is előrukkolunk.”