Június 7-én a budapesti glam rock’n’roll szcéna alap zenekara, az Atomic Playboyz ad koncertet az óbudai KVLT klubban. December 1-én jelent meg a Ground Records égisze alatt a “Searching For Gods, Living Like Dogs” című albumuk, amit azóta is nagy sikerrel pörgetnek országos és világszinten. Nemrégiben például egy Japán lemezbolt rendelt be az anyagból egy kört de az ország több lemezboltjában is megvásárolható a korong.

Az este folyamán fellép még a szintén rock’n’roll-ban utazó, budapesti Moonshine Melodies zenekar is akik egy régebbi közös formáció újjáalakulásaként jöttek létre. Mai felállását 2018 őszén nyerte el majd a Barba Negra klubban debütáltak a Kiss Forever Band és a Hollywood Rose vendégeként. A 2017 –es Hard Rock Rising 2. helyezettjeként végzett zenekar hamarosan megjelenteti első kislemezét.

A Before We Disappear zenekar 5 pofátlanul fiatal kiscsávóból áll. Saját dalaik mellett feldolgozások is szerepet kapnak a repertoárjukban. A KVLT színpadát már rengetegszer megjárt csapat ezúttal is fülgazmusig húzza majd a dögös rocknroll riffeket.

Végül de nem utolsó sorban a Beautifull Danger zenekar is tiszteletét teszi az estén. A gyáli csapat sem most érkezik először a klubba. Punk rockos muzsikájukkal ők nyitják meg az estét hogy aztán bemelegítsék a közönséget a további rocknroll partyra.

 

Szóval ne feledjétek! Június 7 KVLT!

 

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.
Jegyár: 1000 forint ami kizárólag a rendezvény estéjén, a helyszínen kapható!
Kapunyitás: 19:00 | Start: 19:30
www.facebook.com/yukbudapest