Lord zenekart senkinek sem kell bemutatni Magyarországon, hiszen akinek az elmúlt évtizedek során rabolta el a szívét az élő rockzene, az biztosan megfordult már az ötven esztendeje aktív ikon bulijain. Pohl Mihály és csapata lendületes, szenvedélyes, elhivatott magyar rocknótái az idei szilveszter előestéjén, december 30-án is felcsendülnek majd, ezúttal a fővároshoz közeli Gödöllő legnagyobb koncerthelyszínén, az Egyetemi Sportcsarnokban.

Mert hiába formálódott sokat története során az 1972-ben alapított szombathelyi együttes tagsága, a 2017-es jubileumi Lord 45, vagy akár a 2010-es Örökké lemez felvételei éppen olyan őszintén szólnak, mint a csapat 1985-ös, nagysikerű debütáló korongja, a Big City Lights dalai egykor. És itt a titok: azért tud ennyire népszerű lenni sok idő után is a mindennapi életet, hétköznapi álmokat megzenésítő csapat, mert emberi tudott maradni – ez a hitelesség pedig vélhetően az idei turné maradék állomásain sem törik meg. Így Gödöllőn is teljesen biztosan felcsendülnek az olyan jól ismert, közös éneklésre buzdító, szívfacsaró balladák, mint a Vándor és a Csenddel üzenek, de magától értetődően a pörgősebb kedvencek sem hiányozhatnak majd az ünnepi setlistről, legyen akár szó az Utca kövén, vagy az Engem ne várjatok című, és még megannyi más, az évtizedek alatt a közönség lelkéhez nőtt szerzeményről.

Az évzáró nagykoncerten, december 30-án a Lord előzenekara ráadásul nem más, mint a P. Mobil őseként emlegetett Gesarol együttes lesz, akik – immáron évtizedek óta Pótz-Nagy Ágoston gitáros vezetésével viszik tovább a legendás múltat.

Időpont: 2023. 12. 30. szombat, 19:00

Helyszín: Gödöllő, Egyetemi Sportcsarnok

Előzenekar: Gesarol együttes

Jegyvásárlás:

www.eventim.hu/hu/jegyek/lord-evzaro-koncert-goedoello-mate-sportcsarnok-620181/event.html

További infó:

https://www.facebook.com/events/2064453070580604