Balogh Zoli két nehéz helyzetbe került tinédzser gyermeke megsegítésére! (belépő:1500 Ft)

2009. Február 27. 21:00 ÓRA

WIGWAM ROCK KLUB

Fellépők: ROCK & ROLL SWINDLE (ZORALL legénység) + SZEKERES ANDRIS (JUNKIES), BLACK-OUT, SNAKE HEART, angelZ, K3, CRY FREE, AGREGATOR, és még sokan mások…ROCKDISCO

2008. 12. 26-án a délutáni órákban, családja körében tragikus hirtelenséggel elment közülünk Balogh Zoli (1964 – 2008). 

Magára maradt két tinédzser korú gyermeke, akiknek könnyíteni szeretnénk így is igen nehéz helyzetükön. Zoli oly sokat segített a zenész szakmának, most rajtunk a sor, hogy megtegyük, ami tőlünk telik. Kérünk, hogy állj mellénk!!! 

“Én vagyok a legnagyobb Rock ‘n’ Roll faszkalap! JEAH! Aztán van egy széles-terpesz rock & roll műsorom…” Így kezdte az ismert ismerkedési portálon bemutatkozását. Mindenki imádta örök optimizmusát, jókedvét. Hihetetlen szeretet volt benne. Akkor is mosolygott, amikor már nagyon beteg volt. És ott volt mindenhol.

Zoli sokszor erő felett is rengeteget tett a rock és a metal zene népszerűsítéséért! Több, mint 15 évvel ezelőtt kitalálta a Különjárat c. műsort, amit szerkesztett, vezetett, és a 90’ – es évek elején szinte egyedüliként adott hírt az aktuális  zenei élet ezen stílusáról. Nem nézte, hogy csak híres, sikeres, sportcsarnokokat megtöltő, vagy bulvárpletykát prezentáló zenekarok a riportalanyai, teret adott a tehetséges, szárnyaikat bontogató fiatal csapatoknak is. 

Kezdetektől fogva szervezte, és vezette az Arany Nyíl Gálát, amely egyik meghatározó díj lett az „élőzenét” játszó zenekarok, zenészek körében. De ott volt a GitárTábor, a ZenészKlub a Hangfoglalás szervezésében, és mindenhol, ahol szükség volt rá. Mindig meghallgatta mindenki problémáját, és soha nem kérdezte meg tőle senki, hogy neki van e valami problémája. 

S miközben ott volt a zenészek mellett, szervezte a programokat, készítette az interjúkat, gyártotta a videoklipeket azon zenekarok részére, akiknek esélyük sem lett volna a gyártási költségeket előteremteni, egyedül nevelte két gyermekét, ha kellett igazi jó barátként, vagy szigorú, számon kérő apaként, kikérdezte a leckét, vacsorát főzött nekik… 

…közben ha felhívta valaki telefonon, akkor azonnal azt kérdezte: „Mondd, miben segíthetek?”…és komolyan gondolta. 

Karácsonykor elvitte a „Különjárat” és most ott szorgoskodik, segít azoknak a zenészeknek, akik már az égi zenekarban játszanak. 

Most a mi kötelességünk megkérdezni: „Mondd, miben segíthetek?”